Nie jesteś zalogowany na forum.
A więc ostatnio pojawił się ważny post w kategorii sprawy organizacyjne który miał pokazać kto tak naprawdę angażuję się w życie teamu .
Chcieliśmy ustalić jak to ma dalej wyglądać ponieważ nie pasowało nam to iż część składu utożsamia się z naszym składem a działała na youtubie oraz innych portalach jako 1 osobowy zespół . Dlatego też nasz team patrząc po aktywności oraz wywiązywania wygląda od dzisiaj następująco
1. Raperzy
-Grave
-Kseo
-Skalpel
2.Producenci
-4rets
-BMP
Dla reszty która była w naszych szeregach nie zamykamy drzwi lecz jeśli będą chcieli się naleźć na naszym kanale to już ewentualnie po dogadaniu się z nami jako goście. W następnym okresie czasu planujemy pozyskać do naszych szeregów jeszcze 2 raperów którzy będą angażowali się dostatecznie .
Dziękuje za przeczytanie wiadomości
Skalpel
"Twoi idole za jakiś czas będą pytali się czy może kupie im bułkę
ja wtedy zrobię dokładnie to samo co teraz rzucę im dwójkę "
spójrz na swoją nazwę na forum
Cieżko się przyzwyczaić patrząc na nią ale okej będę starał się pamiętać
Oj sie probiło Dobra jak mam być szczery to nie wkręciłem się specjalnie w życie teamu i to chyba widać bo się za dużo nie udzielałem. Dzięki, że mnie przyjęliście do ekipy chociaż jak wiadomo sie nie prosiłem. Tak se myślałem, że może wystarczy tylko jak po prostu będę w drużynie i jak mnie ktoś poprosi o bit to mu go użyczę ale widzę, że to nie wystarczy bo trzeba jeszcze każdemu słodzić w komentarzach
i udostępniać jego numery. No spoko może i macie dobre podejście ale mi się zwyczajnie nie chce i tyle, wolę robić muzyke i niektórym co robią jeden numer na kwartał też bym to polecał bo bez treningu to cudów nie będzie. Dzięki jeszcze raz, życzę powodzenia każdemu, nie traktujcie tego jako atak czy coś, mam nadzieję, że się obejdzie bez nieprzyjemności. Dzięki Kseo za współpracę, włączenie mnie do ekipy i wogóle. Życzę samych sukcesów. Możecie mnie wykreślic z ekipy. Siema
Okej nikt nie traktuje tego jako ataku . Akurat z tobą jest taka kwestia ż jesteś beat makerem więc możesz współpracować z nami po prostu bez przynależności do teamu i akurat szkoda było że się nie udzieliłeś w poście który wisiał tydzień prawie i wysyłałem każdemu na priv bo tak musiałem z tobą postąpić jak z resztą która od miesiąca potrafi nie dawać znaku życia a jakbym ciebie zostawił to było to by nie fair w stosunku od nich. Kawałki 1 na kwartał ? . Z tych co zostało to nie ma takich . Grave cały czas coś . Kseo nie dawno wydał płytkę . A ja aktualnie robię płytkę która nadciąga coraz bliżej.
Nie byłem w temacie ale już jestem, co wam mogę życzyć, mordy co niektóre, powodzenia.
P.S Dzięki za udział w tym projekcie, ale jak widać nie sprostałem roli pozdro .
Jak ocenienie kumplowi z ekipy numeru czy czegoś to słodzenie to ta ekipa faktycznie była pomyłką
"Ze mną nie ma nic łatwo, chyba że łatwo przegrać"
Sprawdź to!
https://www.youtube.com/channel/UCAsgyF … niPYG1K6sw
https://www.facebook.com/KseoTrzyM/
A i do administratora YT proszę o usunięcie mojej twórczości z kanału Hihg5 nara
Yo jak pisałem już skalpelowi od tej pory będę działał na zasadzie współpracy jeśli będę miał na to czas bo zacząłem sie zajmować solowymi projektami swoimi i chce 100 % czasu włożyć w to.Nie chcę obecnie być w żadnym składzie wole działać sam ewentualnie z kimś co jakiś tam czas ,Moje kawałki mogą zostać to w sumie skalpela decyzja co z nimi zrobi.Nie chodzi o te ostatnie spiny czy odejście paru osób troche na pawno się przyczynia do tej decyzji to że mało kto ma czas by działać na 100% w tym kierunku to zrozumiałe nie mam do nikogo żalu każdy ma tam swoje sprawy i robi to co lubi kiedy mu się chce ja chcę zrobić jak najwięcej wiadomo troche w to trzeba włożyc czasu i kasy jak ma to być na poziomie ale myśle ze warto robić to co sie lubi i to coraz lepiej.Pozdro
Duuch Channel https://www.youtube.com/channel/UCUnS3I … wSkBJoR70g