Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
SWAAG
HURE KARANGA
noc nie śpi nigdy
HURE KARANGA
"hipokryta" - porównajmy sobie czas dodania tych wersów w "szlifierce" i czas dodania Twojej wypowiedzi... Oj, spory dystans
Grave dostanie odpowiedź wtedy gdy: 1. "nagrody za konkurs" - patrząc i czytając jedynie posty, a nie PW uczestników konkursu - mowa była jedynie o randze. Hehe, dobre? Wszystko w postach udowodione? A i owszem ;]
Moja płyta roku - zamierzam wydawać tylko mixtape'y i epki. A no i ta ostatnia kwestia... Heh... Diss xD info xD pozwolisz, że zostawie to bez komentarza
łoł
HURE KARANGA
SWAAAAG
HURE KARANGA
Przypomnę Ci słowa, które skierowałeś do Czarena przez telefon: "okej, każdy w swoją drogę" - parafrazowałem, sens ten sam. Psst. Przydało by się zakopać "topór wojenny", cytat tym razem, bo sam tego chciałeś (a ja z Czarenem dotrzymaliśmy słowa #zdjęcie_banów #wolność_słowa)
łop łop
HURE KARANGA
słejk
HURE KARANGA
Także co? Bez zaczepek? Miłego wieczoru, bo nie wiem czy zbanujesz za zbyt inteligentne wypowiedzi (znowu z resztą) .
Morgne też Ci życzę dobrego wieczoru!
HURE KARANGA
Polecisz jakiś dobry interfejsik?
HURE KARANGA
Ty Kurwa Bananie jebany " inteligentne słowa " weź ty się chociaż Morgan Nie ośmieszaj... wydałeś niedawno track, szczerze ???? Jest taki chujowy ( co do wokalu i twojej " jakże zajebistej " zwrotki ) ze weź przestań.. tekst może spoko ale Ty jeden wielki chuj masz o tym pojęcie. Nie nagrywaj bo to w chuj boli uszy !!!
" Jak coś czego raczej opisać nieda się słowami.
Spróbować nie zaszkodzi, z tego jesteśmy znani."
Jak coś pisz pw jak jesteś " odważny "
Bez zaczepek ?? Powtarzasz się, po raz kolejny... odpuść ..
Elo wariaty, z fartem wam !!!
Dzięki, że przypomniałeś Dogadywałem się z Czarenem a nie z tobą, bo ty jesteś dla mnie nikim akurat xD
"Ze mną nie ma nic łatwo, chyba że łatwo przegrać"
Sprawdź to!
https://www.youtube.com/channel/UCAsgyF … niPYG1K6sw
https://www.facebook.com/KseoTrzyM/
Strony: 1