Forum High5Lab

Stworzony dla twórców i słuchaczy

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-07-19 20:06:37

Kseo
HighFiveTeam
Liczba postów: 199
Windows 7Firefox 47.0

Kto jest kto w Labelu?

Tutaj nieco w kwestiach typowo organizacyjnych, a mianowicie kto jest kim w Labelu.
Ja, Kseo inaczej mówiąc, jestem w tym wszystkim "prezesem". Spytasz czemu w cudzysłowie? Proste, bo jestem nim w zasadzie głównie z nazwy i pewnie tylko dlatego, że mam ogólną wizję jak to ma wyglądać i ze sobą współgrać. No może jeszcze, bo nieco odnajduję się w tematyce naszych 5 sekcji, może i chyba
Zastanowiłeś się dlaczego podkreśliłem tamto słowo? Bo o szczegóły dbają inni ludzie, to dzięki nim tak na prawdę tutaj wszystko działa jak należy!
Ale po kolei:
Grave - moja prawa ręka, odpowiada za sekcję, która składa się głównie z Raperów, ale jak ktoś będzie potrafił śpiewać i będzie chciał do nas dołączyć to uda się właśnie do niego, to on będzie jego zwierzchnikiem. On podejmuje decyzje związane właśnie z tą grupą
Onys - człowiek orkiestra. Dlaczego? Bo odpowiada za sekcję składającą się z producentów/ beatmakerów/ DJ'ow no zwał jak zwał, on będzie ich zwierzchnikiem i odpowiadał za nabór do tej sekcji
Szczery - gwiazda pierwszego zebrania zarządu. Chyba lepiej nie dało się udowodnić, że nadaje się na swoją posadę, a mianowicie na Redaktora Naczelnego! On odpowiada za tą sekcję, za ludzi, którzy piszą, bo lubią, ale nie tak jak większość - zwrotki, refreny, ale na fanpage, przeprowadzają wywiady, piszą recenzje i wszystko co wpadnie im w tej materii do głowy, bo u nas to jako tako OGRANICZEŃ NIE MA
Gringo - no bardziej kompetentnej osoby to chyba nie mogliśmy znaleźć na to stanowisko ( no chyba, że zadzwoni ktoś pokroju Sir Micha, ale to bym się musiał zastanowić ), tak jest - grupa od mix / masteringu, grafikii video, w zasadzie to po części też działka ludzi Onysa ale nie zawsze producent potrafi  ogarnąć mix / master całości łącznie z wokalami. I tutaj to poniekąd zabawna sytuacja, bo jako prezes jestem podwładnym Gringo. Tak, ogarniam też grafiki jakby ktoś pytał. Do tej grupy należą też ludzie posiadający zdolności w materii video, tj. kręcenie i montaż filmów czy po prostu jakieś mash-up'y
Skalpel - to dzięki niemu stoi to forum i dzięki niemu działa fanpage i dzięki niemu hula kanał na YT i w ogóle to on odpowiada za media!

Tak wygląda nasza ekipa. Jeżeli masz pomysł jak możesz z nami współgrać ale nie pasuje z opisu do żadnej z powyższych sekcji to apeluję o spokój, u nas znajdzie się miejsce dla każdego kto ma pomysł albo nawet i wizję!
Pytania? Poproszę pod spodem, tak samo pomysły

"Ze mną nie ma nic łatwo, chyba że łatwo przegrać"
Sprawdź to!
https://www.youtube.com/channel/UCAsgyF … niPYG1K6sw
https://www.facebook.com/KseoTrzyM/

#2 2016-07-19 21:39:59

Szczery
Użytkownik
Liczba postów: 99
AndroidSafari 534.30

Odp: Kto jest kto w Labelu?

Doceniasz mnie hehe.
Sekcja moja mysle ze z czasem bedzie sie rozrastac, mam kilka osob w planach do pomocy [sred])

" Jak coś czego raczej opisać nieda się słowami.
Spróbować nie zaszkodzi, z tego jesteśmy znani."

#3 2016-07-20 00:17:47

aretes
Naczelny Producent Kurwiu
Liczba postów: 59
Windows 7Chrome 51.0.2704.103

Odp: Kto jest kto w Labelu?

Chyba temat powinien się nazywać: "kto zarządza labelem? " [dblpt]D
Bardzo ładnie napisane [dblpt]D

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka